Τηλ.::
Κίνα Eyeglass συνταγών φακοί κατασκευαστής
Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Φέρτε το σαφή κόσμο πίσω σε σας

Αρχική Σελίδα

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.

Η οπτική Co. γυαλιών Aogang Jiangsu, ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους επαγγελματικούς οφθαλμικούς κατασκευαστές φακών στην Κίνα, είναι ένα τεχνικό εργοστάσιο ειδικεύεται να παραγάγει τους οπτικούς φακούς από το 1996, τις καλύψεις εγκαταστάσεών μας τομείς 12.000 μετρητών τετραγώνων και την καθημερινή παραγωγή μας που αυξάνεται σε 40,000pieces. Η επιχείρηση έχει εγκριθεί σύμφωνα με ISO9001 atandard, επίσης τα προϊόντα μας έχουν καταχωρηθεί με το CE και το FDA.


Με 20 έτη εμπειρίας στον τομέα οράματος, οι φακοί μας απολαμβάνουν την υψηλή φήμη στις υπερπόντιες αγορές, βελτιώνουμε τις τέχνες για να ελέγξουμε συνεχώς την ποιότητα. Η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν πιστοποιηθεί πάντα για το workship. Οι φακοί μας καλύπτουν μια ευρεία ποικιλία, συμπεριλαμβανομένου του ενιαίου οράματος, τους διεστιακούς φακούς, τους φωτοχρωμικούς φακούς, τους προοδευτικούς φακούς, τους τελειωμένους φακούς, τους ημιτελείς φακούς, την κανονική δύναμη και rx τη δύναμη.

 

Έχουμε το εργαστήριό μας, η επαγγελματική ομάδα τεχνικής μας περιλαμβάνει 25 μηχανικούς με τις ομάδες τους, που παρέχουν στους πελάτες την εξατομικευμένη υπηρεσία.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Aogang

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-8,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1996

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Το Jiangsu Aogang οπτικό είναι επαγγελματικός οπτικός κατασκευαστής φακών με 20 έτη εμπειρίας στην Κίνα και πάνω από 10 έτη εμπειρίας εξαγωγής, κάλυψη των περιοχών 12000 τετραγωνικά μέτρα και κατοχή περισσότερων από 300 υπαλλήλων.

 

Ένα ευρύ φάσμα του καταλόγου προϊόντων είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη 1,499, 1,56, 1,60, 1,67, 1,71, 1,74, και διεστιακός, προοδευτικός, φωτοχρωμικός, ημιτελής φακός και ούτω καθεξής, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν στη συνεδρίαση τη διαφορετική απαίτηση των πελατών μας.

 

Μια δέσμη θέτει των σύγχρονων μηχανών θα σιγουρευτεί την καλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η μεγάλη ικανότητα κατασκευής θα εγγυηθεί την ανταγωνιστική τιμή που μπορούμε να προσφέρουμε σας και το ικανοποιώντας χρόνο παράδοσης.


Για τώρα, τα προϊόντα μας εξ:άγω σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Πολωνία, Αμερική, Βραζιλία και ούτω καθεξής. Είμαστε φιλοδοξούντες να χτίσουμε την επιχειρησιακή σχέση με σας. Το Aogang οπτικό στοχεύει στην εξυπηρέτηση της επιχείρησής σας!

 

υπηρεσία της εταιρίας

Γιατί μας επιλέξτε

 

1. Είμαστε ένας κατασκευαστής με περισσότερο από 10 έτη που εξάγει την εμπειρία. Όλοι οι φακοί εξάγονται στις ευρωπαϊκές χώρες, την Ιαπωνία, τη Βόρεια Κορέα και την αγορά της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αφρικής. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα σε όλους τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο, και πήραμε μια υψηλή φήμη για την ποιότητα από τους αγοραστές στο χρόνο εξαγωγής παρελθόντος.

 

2. Θα αρχίσουμε να ακολουθούμε την επεξεργασία προϊόντων κάθε μέρα έως ότου λαμβάνει ο πελάτης μας τα αγαθά και ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων μετά από να τελειώσει την πληρωμή. Θα μπορούσατε να μας έρθετε σε επαφή με μέσω των εργαλείων συνομιλίας Διαδικτύου οποτεδήποτε, παραδείγματος χάριν Skype, Whatsapp.

 

3. Η παράγοντας διαδικασία μας είναι στο κενό χωρίς σκόνη κατάστημα, όπως προετοιμάστε το υλικό, μικτό υλικό και πάρτε έξω. Τέσσερις φορές ποιότητα που ελέγχει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής στη contral ποιότητα φακών.

 

4. Δεχόμαστε τις διαταγές cOem &ODM. Πραγματικά τα περισσότερα από τα προϊόντα μας προσαρμόζονται. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας για το υλικό, το μέγεθος και την εκτύπωση.

Ομάδα επιχείρησης

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

 

1. RX ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η επαγγελματική ομάδα τεχνικής περιλαμβάνει 25 engieers με τις ομάδες τους, που παρέχουν στους πελάτες την εξατομικευμένη υπηρεσία.

 

2. UC ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΚΩΝ

Περισσότερο από 200 πρώτο τεχνικό προσωπικό γραμμών, 10 επαγγελματικοί μηχανικοί, που παρέχει στους πελάτες μας υψηλό - φακοί αποθεμάτων ποιοτικής μάζας.

 

3. ΣΚΛΗΡΟ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΊΣΤΡΩΜΑ WORKSHIP ΤΟΥ AR

Επαγγελματική ομάδα με 100 υπαλλήλους, 5 μηχανικοί, που παρέχουν στους πελάτες τους υψηλούς φακούς μετάδοσης και τους φακούς επιστρώματος καλής ποιότητας.

 

4. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Περισσότεροι από 30 επαγγελματίες θα σας προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία μας πριν και μετά από τα προϊόντα αγορών πελατών μας από την επιχείρησή μας. 

Jiangsu Aogang Optical Glasses Co., Ltd.
Ανατολικά Nongangxiao, κωμόπολη Situ, πόλη Danyang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-511-86550315-9:00~17:00
Κίνα καλής ποιότητας Prescription Eyeglass Lenses προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2019 prescription-eyeglasslenses.com. All Rights Reserved.